lördag 18 juni 2011

Kisslist

Folk listar och listar. Jag vill också lista.

Fem sätt att pissa på sig själv.

1. Man pissar på sig. Man har penisen innan för både kalsonger och jeans. Detta kan ske pågrund utav olika anledningar, att man är för full är väl vanligaste anledningen ju längre upp i åldrarna man kommer. Detta sätt är det sätt som till en början tillfredsställer en mest. Det är en fantastiskt känsla att lätta på trycket och sedan dessutom bli varm!

2. Man pissar i motvind. En klassiker som förmodligen har drabbat alla av det manliga könet någon gång. Man står avspänd och lycklig över att man just har det manliga könet, eftersom det ger en möjligheten att lätt och ledigt kunna göra "nummer ett" i naturen. Då plötsligt vinden spelar en ett spratt och generande fläckar syns på de beiga kinosana.

3. Skofläckarna. Det är en konst att undvika dropp på skorna när man står i det fria och pissar.

4. Pissoar-fällan. Man är i akutbehov av att lätta på trycket. Sjukt jävla pissnödig. Man väljer det snabbare alternativet på toaletten. Pissoaren! Man knäpper upp gylfen och låter kraften strömma ut. Dock är det för högt tryck vilket gör att det mesta av den gula vätskan studsar tillbaka mot byxorna istället för att sakta rinna ner i avloppet.

5. Dunst-effekten. Kanske det vidrigaste sättet att urinera sig själv. Man pissar utomhus, det är kallt och den varma kroppvätskan förångas då den förenas med marken. Ångan stiger och omsluter en likt dimma.
Man vill bara spy!

Bubblare. Man kissar i vattnet under badning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar