måndag 28 december 2009

Juldagen

Man dricker någon öl. Man dricker någon whiskey. Man fyllnar till man pratar. Man moler i sig chips fast man egentligen inte tycker det är särskilt gott. Man fläschar med sin julklapp. Man blir pissnödig. Man lyssnar på allt och ingenting, folk som lovar och svär att nyår ska spenderas på ett café i Amsterdam. Man dricker några fler öl. Spelar några fjantiga kortspel. Man känner sig tillfreds. Man pissar från en franskbalkong vilket man finner hel läckert. Man hastar på sig jacka och skor för att försvinna i en taxi mot vimlet. Man flörtar hejvillt med chauffören för att kunna spara in sina surt förvärvad slantar. Man mutar en vakt och får därmed med sig en vän in i vimlet. Man dricker någon öl. Man dricker rom och cola. Man raggar en tjej åt en vän. Man träffar fler vänner. Man tappar bort alla vänner. Man ser sina vänner som har ett förhållande bråka om någon fjantig sak. En sak som bara existerar under alkoholens inflytande. Man blir pissnödig. Man pissar pissoar. Man tvättar sina händer eller gjorde man det. Man springer in i det enorma hav av dansand människor Man dansar. Man rör sig rättare sagt, takt eller i otakt men det spelar egentligen ingen roll. Man slutar dansar. Ens vänner dansar vidare. Man tappar ens identitet. Man kommer på att man är olyckligt kär i ingen speciell, kanske en fantasi. Man raggar på någon man egentligen inte alls vill åt. Man skålar med nya vänner. Man förundras över hur ingen speciell kom in i tankeverksamheten, någon man faktiskt inte vet någonting om. Man hämtar sin jacka och vandra i ett snöyr sakta hemöver.

lördag 26 december 2009

Annandag

Idag är en sådanhär dag då vi gör så lite som möjligt så länge som möjligt!

fredag 25 december 2009

Juldagen

Snabb tanke, idag spelar det egentligen ingen roll vem som spyr all spya kommer ju lukta likadant!

Kanske en fånig tanke...

onsdag 16 december 2009

Musikhav

Malaria bekämpning i all ära men det bästa med Musik Hjälpen i P3 är att mitt lilla musikhav utvidgas så enormt.

tisdag 15 december 2009

Hur gör man?

Enligt uppgifter kan man inte kommentera bloggen, stämmer det?







Ne just det, ni kan inte svara.

måndag 14 december 2009

Johan Falk

Har i helgen sett tredje filmen om Johan Falk: National Target.
Vore en bra filmserie om det inte var så att Pip-Larsson och "Han-som-byggt-hela-sin-karriär-på-att-driva-med-den-rollfigur-han-nu-spelar-seriöst-på-film" var med. För man kan inte ta filmens poliser seriöst med dessa skådespelare!

Snabb summering av inlägg:
Regissören måste ha varit full när han gav Jacob Eklund och Mikael Tornwing rollerna...

söndag 13 december 2009

Må Hända

Vissa dagar får man känslan av att hela ens liv har varit genom ruttet.
Idag är en sådan dag....

fredag 11 december 2009

Del III

Vett och etikettskola:
"Nu är det dags för Freeedagsmyyyyyys"

Världens värsta uttryck som varenda fåntratt använder sig av.
Inte Okej, som kompani skulle säga.

Nåd

måndag 7 december 2009

Märkliga ting

Har alltid hävdat att Facebook egentligen inte behövts. Vi hade ju alla redan Lunar Storm...Okej alla hade kanske Lunar Storm det var väldigt få vuxna som använde det, egentligen var det bara pedofiler som vara över 17 år och hade en användare på denna sajt.

Till saken:
Efter detta intåg på "roliga" mellannamn väntar jag nu på att hela facebook snart bara ska ha fräsiga användarnamn som snuttislovergirl och _thorssa_ precis som på Lunar-tiderna.

Nåd, skona mig från detta

söndag 6 december 2009

Vilodag

Söndag, inte dålig men tillräckligt klen för att det inte ska vara roligt att göra något.